Het kantoor

Het kantoor is gevestigd in een monumentale boerderij aan de Giessen. Gedurende vier dagen in de week, te weten de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag, oefent mr Steehouwer-Mollema vanuit deze prettige omgeving haar praktijk uit. Samen met u bespreekt zij uw zaak op kantoor. Dit kan in eerste instantie een inventariserend en gratis gesprek zijn.  Indien u een verdere behandeling van uw zaak wilt, worden er met u verdere afspraken gemaakt over tarieven. Polder Advocate werkt ook met all-in prijzen voor uw zaak. Mondeling wordt dit graag met u besproken.  Er wordt u ook altijd informatie verstrekt over de mogelijkheid van de door de overheid gefinancierde rechtsbijstand. Zelf kunt u hierover informatie vinden op www.rvr.org.

Indien de juiste kennis op het kantoor ontbreekt om uw zaak te behandelen zal er in overleg met u gezocht worden naar een andere geschikte advocaat.
Op de werkzaamheden van Polder Advocate zijn de algemene leveringsvoorwaarden van het kantoor van toepassing. U kunt deze voorwaarden inzien door hier te klikken. De kantoorklachtenregeling vindt u hier.

Mr L.H. Steehouwer-Mollema heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd:

  • personen- en familierecht

Dit betreft: echtscheidingen, alimentatie, omgang, gezag, ondertoezichtstelling, erfrecht, boedelscheiding en dergelijke.
Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

algemene voorwaarden | privacy
website door: inSpin websites