Het kantoor

Het kantoor is gevestigd in Giessen-Oudekerk. Giessen-Oudekerk maakt sinds 1957 al onderdeel uit van de gemeente Giessenburg en inmiddels uiteraard gemeente Molenlanden. Het kantoor bevindt zich in de Kloeve. De Kloeve is een eiland in De Giessen waar vrijstaande huizen zijn gebouwd. Gedurende vier dagen in de week, te weten de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag, oefent mr Steehouwer-Mollema vanuit deze prettige omgeving haar praktijk uit. Samen met u bespreekt zij uw zaak op kantoor. Dit kan in eerste instantie een inventariserend en gratis gesprek zijn.  Indien u een verdere behandeling van uw zaak wilt, worden er met u verdere afspraken gemaakt over tarieven. Polder Advocate werkt ook met all-in prijzen voor uw zaak. Mondeling wordt dit graag met u besproken.  Er wordt u ook altijd informatie verstrekt over de mogelijkheid van de door de overheid gefinancierde rechtsbijstand. Zelf kunt u hierover informatie vinden op www.rvr.org.

Indien de juiste kennis op het kantoor ontbreekt om uw zaak te behandelen zal er in overleg met u gezocht worden naar een andere geschikte advocaat.
Op de werkzaamheden van Polder Advocate zijn de algemene leveringsvoorwaarden van het kantoor van toepassing. U kunt deze voorwaarden inzien door hier te klikken. De kantoorklachtenregeling vindt u hier.

Mr L.H. Steehouwer-Mollema heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd:

  • personen- en familierecht

Dit betreft: echtscheidingen, alimentatie, omgang, gezag, ondertoezichtstelling, erfrecht, boedelscheiding en dergelijke.
Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

algemene voorwaarden | privacy
website door: inSpin websites